U bent hier

Facebook Abstract

FB-abstract Sinds april 2021, mijn ‘ontdekking’ van de Facebook groep 'Abstracte kunst'. is er een snel groeiende collectie van nieuw werk ontstaan. Die groep, samen met de daarna opgezette groep Kunst en proëzie, bleek een ware goudmijn van heel divers en inspirerend werk in allerhande technieken. Met als gevolg dat er meerdere nieuwe combinaties per dag ontstaan. Soms wat vermoeiend, maar vooral heel erg boeiend!

Bij een groeiend aantal kunstenaars uit die 'goudmijn' is een dusdanig aantal combinaties ontstaan dat ze een eigen pagina verdienen; Bert Timmer, Els Ghesquiere, Ria Potma, Ger Veuger, Henk de Vries, Kristin Vorsselmans, en Stan Holland, Chris Hense, Atelier Argos en Sylvia Molendijk. Onlangs zijn daar ook Cees Bouman, Layla Fayruz en Janneke Gerth aan toegevoegd. Naar het zich laat aanzien zal dat aantal 'specials' nog wel groeien. ;-)

Onder de andere, alfabetisch gerangschikte menu-onderdelen FB-abstract.. vindt u ‘losser' werk. Daar is gekozen voor een alfabetische indeling op voornaam van de maker of maakster.

Veel plezier bij het kijken en lezen!

 

Bert TimmerEls GhesquiereRia Potma'Ger Veuger'Henk de Vries Kristin Vorsselmans'Stan Holland'Chris Hense René Wissink - Atelier Argos'Sylvia'Cees BoumanLayla FayruzJanneke Gerth

 

Ter informatie: Bij elk van de hierboven genoemde namen vindt u een menu-onderdeel ‘Overzicht’. Daar vindt u in één oogopslag een overzicht van al het betreffende beeldende werk. Voor de ‘losse’ combinaties is onder ‘FB-abstract’ een dergelijke overzicht pagina te vinden. Al die beelden zijn aanklikbaar en tonen het kunstwerk in groter formaat. Hetzelfde geldt voor de afbeelding bij elke combinatie.

Dirk Engelage
 

Mijn motto: "Mensen zijn veel te boeiend om gedachteloos aan voorbij te gaan!"