U bent hier

Els Ghesquiere

Els GhesquiereEls Ghesquiere - een Vlaamse kunsenares die ik onlangs ontdekte via de Facebook groep Abstracte Kunst. Ze maakt fascinerende kunst die me inspireert. Inmiddels is in korte tijd al een serie van zes combinaties ontstaan, die ongetwijfeld nog zal groeien.

Hopelijk is hier binnenkort wat informatie van en over haarzelf te vinden, maar dat zal de tijd dan wel uitwijzen. Voor dit moment volsta ik met een verwijzing naar haar info pagina op Facebook; hier te vinden.

Wel vertrouwde ze me toe dat ze tekent en schildert op klassieke muziek en dat de liefde voor muziek haar, net als bij mij, thuis 'met de paplepel' is ingegeven! Die smaak delen we dus in elk geval ook. :-))

Via het menu links krijgt u toegang tot de bestaande (en toekomstige) combinaties. De volgorde is alfabetisch geordend en zegt dus niet over de volgorde van ontstaan of publicatie ...

 


 

Via het menu links (Combi's klapt uit als u er met de muisaanwijzer op staat) krijgt u toegang tot de bestaande (en toekomstige) combinaties. De volgorde is alfabetisch geordend en zegt dus niet over de volgorde van ontstaan of publicatie ... Op de overzicht pagina ziet u een verzameling van de hier gebruikte beelden.

Veel plezier in elk geval bij het kijken naar haar mooie kunst. En bij het lezen van de daarbij geschreven gedichten.

Dirk Engelage